Tayyare Limanı Web Sitesi Tayyarelimani.com Yenilendi

Tayyare Limanı Web Sitesi Tayyarelimani.com Yenilendi

Tayyare Limanı Web Sitesi Tayyarelimani.com Yenilendi

Tayyare Limanı kurumsal web sitesi Tayyarelimani.com yenilendi. Yenilenen web sitesinde Tayyare Limanı bünyesinde yer alan Serbay Grubu ve Kod8 Grubu’na ait başarılı girişimler ilklerle dolu 10 yıllık yolculuğa ait fotoğraf ve belgelerle zenginleştirilen bir zaman çizgisi eşliğinde sizlere yansıtılıyor.

En önemli hedefi tüm paydaşları için katma değer yaratmak olan Tayyare Limanı, kurumsal web sitesi tayyarelimani.com’u paydaşlarının beklenti ve ihtiyaçlarını dikkate alarak yeniledi. 

Düzce ve bölgesinde ana faaliyet alanlarını “Serbay Interactive ve Kod8 Yazılım Teknolojileri” ile oluşturan Tayyare Limanı’nın yeni web sitesi, geleceğe dönük çalışmalar doğrultusunda genişleyen site haritası ile güncellendi. Yenilenen web sitesi ile ilgili Serbay Interactive Ajans Başkanı Görkem Özdemir “10 yıldan bu yana çalışmalarımızı, sürdürdüğümüz faaliyetlerimizi her geçen gün genişleterek arttırıyoruz. 2018 yılında Serbay Grubu ve Kod8 Grubu markalarını tek çatı altında Tayyare Limanı’nda birleştirdiğimiz markalarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda sürdürülebilirlik çalışmalarımıza 2021 yılı ile birlikte ağırlık vererek tayyarelimani.com web sitemizi yenilenen yüzü ile sizlere sunuyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yenilenen tayyarelimani.com’da “Umutların ve Hayallerin Yükseldiği Liman” yaklaşımı öncülüğünde, bünyesinde barındırdığı markaların sürdürülebilirlik alanındaki çalışmalarına ve yaptığı faaliyetlere yer verildi. Tayyarelimani.com’un Medya Merkezi bölümünden ise Tayyare Limanı’na ilişkin güncel haberler, basın bültenleri, özel ekleri, görsel ve videolarla zenginleştirilmiş yepyeni bir formatta takip edilebiliyor.