Serbay ve Bizbolulular.com Güç Birliği Yaptı

Serbay ve Bizbolulular.com Güç Birliği Yaptı

Serbay ve Bizbolulular.com Güç Birliği Yaptı

Serbay Interactive Reklam Ajansı ile Bizbolulular.com Haber Ajansı ticari iş birlikteliğine gitti.

2011 yılından bu yana reklam ve yazılım sektöründe olarak faaliyet gösteren bölgenin en büyükleri arasında yer alan Serbay Interactive Reklam Ajansı ile 2010 yılından bu yana Bolu’da yerel ve bölgesel anlamda dijital habercilik alanında faaliyet gösteren
bizbolulular.com Haber Ajansı ticari iş birlikteliği yaptı.

Serbay Interactive Reklam Ajansı Başkan Yardımcısı Özkan Gözütok İle bizbolulular.com Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Emin Candan güç birlikteliği için el sıkıştılar.

Yapılan iş birlikteliği sözleşmesi sonrası açıklamalarda bulunan Gözütok; “2011 yılından bu yana Düzce’de başlayan faaliyet alanımızı her geçen gün büyütmeyi hedefledik. Kuruluş sonrası Bolu ve İstanbul’da çalışma ofislerimizi açtık. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tekno Park’ta yer alan Ar-Ge Merkezimiz 3 yıldır faaliyet gösteriyor. Birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra haber sitelerininde alt yapısını hazırladık ve destek verdik. bizbolulular.com ile yapmış olduğumuz anlaşma sonrasında dijital habercilik anlamında da faaliyet alanımızı genişletmiş bulunmaktayız.“ dedi.

bizbolulular.com Genel Yayın Yönetmeni Emin Candan; “Serbay Interactive Reklam Ajansından kurulduğumuz günden bu güne teknik destek almıştık. Gerçekleştirdiğimiz iş birlikteliği sonrası Dijital Reklam, Web Tasarım ve Yazılım, E-Ticaret, Sosyal Medya Yönetimi, Dijital Pazarlama ve Mobil Uygulama alanında faaliyetlerimizi genişletmiş bulunmaktayız.”dedi.