Tayyare Limanı Dergisi 6’ncı Sayısı Yayınlandı

Tayyare Limanı Dergisi 6’ncı Sayısı Yayınlandı

Tayyare Limanı Dergisi 6’ncı Sayısı Yayınlandı

Tayyare Limanı dergisi ‘kısa ve anlık ifadelerle duyguların anlatılmasına olanak sağlayan’ EMOJİLERİ konu aldığı 6’ncı sayısı ile tayyarelimani.com’da yayınlandı.

Dergimizin bu sayısında, kiminin resimli harf kiminin ise smile’nin gelişmişi olarak adlandırdığı, en liselisinden en beyaz yakalısına herkesin kullandığı, kullanmayanın sert mizaçlı olarak eleştirildiği “Emoji”lere ağırlık verdik. Özkan Gözütok’un ‘Emojiler Olmasaydı Duygularımızı Nasıl İfade Ederdik?’ yazısında bahsettiği “önceleri sadece sevinç ve üzüntü gibi duygularımızı anlatan emojiler” hayatımızın neredeyse her alanında kelimelere ihtiyaç duymadan kısa ve anlık ifadelerle kendimizi anlatabildiğimiz bir dile dönüştü. Dergimizin altıncı sayısındayız. Bu sayımızda da aramıza katılan arkadaşlarımız oldu, aramıza katılanlar bölümünde onlara yer verdik. Onlar kendilerini anlattı biz onları tanıdık. Aslında dergimizin en sevdiğim kısmı da bu. Yeni insanlar tanımak bana her zaman yeni heyecanlar ve yeni umutlar vermekte.

Medyapark kurucusu İrfan Sepetçi’nin röportajında da dediği gibi meslektaşlarımla konuşmak, tartışmak beni de çok mutlu ediyor. Artık mutluluğumuzu, sevincimizi, hüznümüzü sosyal medyada ifade etmeye başladık. Sosyal medya ise ifadeler dünyası, emojiler, gifler, mimler, videolar, yazılar vb. herkes kendini anlatmaya çalışıyor. Bizde kendimizi bu dergi ile anlatmaya çalışıyoruz. Umarız anlatabilmişizdir.

Online olarak yayınlanan Tayyare Limanı dergisini tayyarelimani.com web sitesinde bulabilirsiniz.

Keyifli okumalar.