Emlak 8 yayında

2011 yılından bu yana Oemlak markası ile emlak sektörüne verdiğimiz hizmetleri 2019 / Haziran Ayından itibaren Emlak8 markası ile vermeye devam edeceğiz

Emlak 8 yayında
18.06.2019 - 18:11

 Serbay Interactive tarafından 2011 yılında Düzce’de emlak ve inşaat sektörünün buluşma noktası olması amacıyla kurduğumuz Oemlak.net, 2011 yılı başında sadece Düzce’de emlak sektörüne odaklanma kararı almıştı.

Geçtiğimiz 8 yıldaki çalışmalar ve son yıllarda emlak sektöründe yaşanan global gelişmeler ile birlikte, karşılaşılan  fırsatları daha iyi değerlendirebilmek adına Oemlak markası tamamen değiştirip Kod8 Yazılım Teknolojileri firmamızın çatısı altında Emlak8.net markası ile hizmetlerin sunulmasına karar verildi.

Türkiye'nin önde gelen emlak portallarından bir olma iddasıyla yola çıkan Emlak8.net; ‘Aradığın evi bul' sloganıyla rengini, logosunu, tasarım ve alt yapısını tamamen yeniledi.

Kod8 bünyesine geçen Emlak8.net, marka değişimine ek olarak 2 temel yapı üzerine kuruldu. Emlak8.net’i diğer büyük emlak platformlarında ayıran en önemli özellik ise sadece kurumsal emlak ofislerinin bulunduğu bir emlak platformu olması başta gelen özellikleri oldu.

Emlak8.net’i rakiplerinden ayıran emlak ofislerinin sadece ilan yayınladığı bir platform değil, kendi web sitelerindeki ilanların otomatik ücretsiz yayınlandığı bir platform.

Düzce’nin en çok emlak ilanını bünyesinde bulunduran Emlak8.net, önümüzdeki günlerde tüm Türkiye’de Düzce’de ki başarısını sürdürmeyi amaçlıyor.

Tüm gelişmekte olan ülkelerde olduğu gibi Türkiye’de de internet servisleri hızla çeşitleniyor ve profesyonelleşiyor. Gayrimenkul sektörüne odaklanan Emlak8.net de bunun en bariz örneklerinden biri.

Türkiye'de emlak pazarının çok hızlı bir şekilde değer kazanırken 2019 yılı içinde Emlak8.net’den daha fazla söz edeceği öngörülüyor.


Editör: E. Candan